loading...

March 20, 2020

17: Borșul întărește imunitatea • Borșul lu’ Marian ep. 17

Șoc-șoc-șoc! 😱 N-o să-ți vină să crezi ce a descoperit un cercetător moldovean după ce a analizat modul în care își petrec Tedy Necula, Cristi Brancu și Irina Voinea timpul în izolare!

Oala de borș 🍲 de săptămâna aceasta tocmai a fiert și trebuie să te îndemn să suflii puțin în timp ce sorbi – așa de proaspătă e licoarea mea magică. Ingrediente? Ceapă din grădină, morcov 🥕 tăiat cubulețe, întrebări despre lifestyle-ul din timpul izolării, pătrunjel verde, proaspăt tocat și borș acru, de putină. Restul sunt secretele mele de bucătar, secrete pe care nu pot să le divulg, dar te pot invita să guști din borș!

Astăzi, în timp ce făceam febră musculară la degete dând scroll în news feed, am aflat că 20 martie este Ziua Internațională a Fericirii 😀 și mi s-a părut absolut genial umorul pe care îl are universul uneori. Mă gândeam că, în general, lumea caută fericirea în exterior – în bani, putere, mașini și vacanțe de lux. Ei bine, contextul crizei generate de noul coronavirus sau COVID-19 – așa cum îi spun prietenii, ne învață să acordăm timp și atenție sursei fundamentale a vieţii fericite, care se află în interior – în noi, în familie și în atmosfera caldă de acasă.

Află că Borșul lu’ Marian apare în fiecare vineri pe www.mariangrosu.ro, în fiecare joi, de la 17:00, pe Radio MPLUS FM și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, pe News FM Pașcani.

Piesa pe care o veți asculta în primele minute, cea cu refren contagios, se numește “Stau acasă – Chill Dobrică | Hitul primăverii” și aparține băieților de la Epic Show, cărora la mulțumesc 🙏🏻 pentru că mi-au infectat podcastul cu voie bună.

Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu, Marian Grosu, 27 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Acest podcast mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale voastre – mai pe scurt: un win-win 🎮 game.

Hai să nu mai stăm la discuții și să intrăm în 🥖 pâine! Ia o lingură și așază-te la masă că se răcește Borșul lu’ Marian!

Posted in Podcast
Write a comment