loading...

March 27, 2020

17: Ce înseamnă să fii lider • Borșul lu’ Marian ep. 18

Iar miroase a borș în toată România? Vai, îmi cer mii de scuze! 🙏🏻
În preparatul magic de săpătămâna aceasta nu am pus coronavirus, ci dezvoltare personală și vreo două legături de pătrunjel proaspăt 🌿 pentru imunitate. Dacă ești interesat de rețetă îți spun pe scurt ce găsești în oala 🍲 mea de borș: identitatea celui mai mare lider, cea mai bună carte de dezvoltare personală, un site care te ajută să eviți sindromul burnout-ului, stiluri de leadership și evident, secretele bucătarului – cele pe care le poți afla numai dacă dai PLAY.
“Campionii nu devin campioni în ring; acolo primesc doar recunoașterea” – ne spune renumitul speaker și autor John C. Maxwell. Așadar, totul depinde de perseverența de care vei da dovadă în viața reală, pentru că, deși teoria pare simplă, practica 🏋🏻‍♂ este cea cu adevărat relevantă. Indiferent de etapa în care te aflii în cadrul călătoriei tale către un leadership autentic și de succes, nu uita că a învăța din experiențe este un must și un exercițiu continuu. Fiecare experiență poate fi la un moment dat un instrument în sine, pregătit la linia de start, gata să te ajute în a-ți atinge visurile și obiectivele necesare pentru a transforma ✨ în bine viața ta și a celor din jurul tău.
Află că Borșul lu’ Marian apare în fiecare vineri pe mariangrosu.ro, în fiecare joi, de la 17:00, pe Radio MPLUS FM și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, pe News FM Pașcani.
Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu, Marian Grosu, 27 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Acest podcast mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale voastre – mai pe scurt: un win-win game.
Hai să ne punem la masă, să spargem o ceapă și să nu mai tragem de timp… că îl doare și pe el. Vă poftesc la Borșul lu’ Marian❗

Posted in Podcast
Write a comment